FRESTA ICT©
 x 

Winkelwagen is leeg

fresta pay options

Welkom bij FRESTA Electronics

 

fresta01

FRESTA Electronic Engineering heeft meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen van elektronische circuits en het oplossen van problemen. Circuits die nauw samenwerken met computer interfaces en netwerkinfrastructuur staat bij ons voorop. Cryptografie is een van de specialisaties en de laatste tijd gecombineerd met New Technology, zoals quantum cryptografie.

Voor hobby doeleinden heeft FRESTA interface modules ontworpedn om te gebruiken met modeltreinen.
Er is een gevestigde protocol DCC voor het regelen van het model treinen, maar er zijn veel meer protocollen voor het regelen van de accessoires.
FRESTA probeert modules te creëren met lage prijzen om een digitale gecontroleerde model trein spoorlijn setup te draaien.
Het I2C protocol wordt gebruikt voor communicatie met accessoires zoals servomotoren en sensoren.
Een stabiele en met redelijke prijzen kan Raspberry Pi-systemen in combinatie met een aantal gratis software programma's een ​​volledig operationeel digitaal bestuurd model trein setup bereikt worden.

Bekijk de webshop voor voorgebouwde modules, module kits of onderdelen. De kits zijn eenvoudig te monteren en alle onderdelen zijn aanwezig.
Benodigde gereedschappen zijn een soldeerbout, solderen draad en side-cutter. Voor kabels wordt het sterk aanbevolen om een ​​goede krimptang hebben.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gebruik maken van ons contact formulier.